Subsidieadvies
Subsidieregeling emissieloze bedrijfsauto���s (SEBA)

Wil je advies of ondersteuning bij de aanvraag? Of wil je weten welke energiesubsidies interessant zijn voor jouw project of investering? De experts van onze partner Subsidiebureau Nederland staan voor je klaar. Ze brengen alle subsidiekansen voor jouw project of investering in kaart. En regelen de hele aanvraag. Van het indienen tot de verantwoording. Dat vergroot de kans dat je aanvraag wordt toegewezen. En het scheelt je natuurlijk flink wat tijd.
Vul hieronder vrijblijvend je gegevens in. Subsidiebureau Nederland neemt binnen drie dagen contact met je op.

Contactgegevens

Waar kunnen we je mee helpen?


*Subsidiebureau Nederland regelt je aanvraag en de afhandeling op basis van no cure, no pay of een vooraf afgesproken prijs. Afhankelijk van de grootte van de aanvraag, je wensen en slagingskans adviseren ze je altijd welk kostenmodel het beste past. Vattenfall klanten ontvangen exclusieve korting op de dienstverlening van Subsidiebureau Nederland.

Toelichting/aanvullende informatie

Informatie over het project of de investering. Een goede toelichting helpt Subsidiebureau Nederland bij het inschatten van de subsidiekansen.
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Over Subsidiebureau Nederland

Subsidiebureau Nederland adviseert mkb-bedrijven over subsidies en fiscale regelingen. Met kennis over hoe onze overheid werkt en een netwerk van vakspecialisten zorgen ze dat je jouw subsidiekansen optimaal benut. Hoe complex of technisch je project ook is.